eetbare bloemen van look and taste header edible flowers essbare blumen fleurs comestibles

Veldsla salade

 

'Eetbare bloemen en bladeren kunnen prima worden gebruikt in salades, ze zijn lekker en kleurrijk'

salade-eetbare-bloemen edible flowers       



       Benodigdheden voor 4 personen: 
       1 zakje veldsla, 150 gram
       150 gram feta in blokjes gesneden
       zwarte olijven
       Een dressing naar keuze
       Eetbare bloemen Look and Taste:
       Oost-Indische kers en Borage






Bereidingswijze:

Kies een mooie schaal voor de salade.

Verdeel de veldsla over de schaal.

Strooi hierover de feta en de olijven en giet daarna de dressing over de salade.

Garneer met Oost-Indische kers en Borage.

Lekker als bijgerecht!

Tip:

Je kunt natuurlijk volop varieren; ook andere bloemen uit de Look and Taste serie

zoals lavendel, goudsbloemen en viooltjes zijn lekker in deze salade.